Piepeblaozers vieren carnaval op één avond

Piepeblaozers vieren carnaval op één avond

 

OUD-DIJK – Het Piepeblaozers-carnaval op zaterdag 1 maart vindt zoals gebruikelijk plaats bij Partycentrum Plok in Oud-Dijk. De naam Piepeblaozer is dan ook ontleend aan het feit dat de feestlocatie voor 1989 Café “de Stoom-Piep” heette.

1978RaadVanDehElfadjudant De Raad van (de h)Elf met adjudant in 1978.

Het Piepeblaozerscarnaval werd voor het eerst gehouden in 1978. Het jubileumjaar 2011 is dan ook groots gevierd. De eerste organisatie was in handen van de buurmannen Piet Hendriks, Harrie Loeters, Theo van Geijn, Gerry van Uum, Teun Jansen en Jan Schlief (president). ‘Ook carnaval naast schuttersfeest in Oud-Dijk’, zullen de heren gedacht hebben.

Het Piepeblaozerscarnaval is al jaren het opwarmertje voor het grote carnaval. Wil je geen vier dagen carnavallen, moet je op de kleintjes letten, dan is deze avond jouw het feestje. De Piepeblaozers vieren prinsenbal, pronkzitting en carnaval op één avond, dus uniek. De muziek wordt verzorgd door DJ Robert, die vorig jaar al garant stond voor een onvergetelijke feestavond.

Om ongeveer 21 uur wordt de nieuwe prins(es) bekend gemaakt. Daarna reikt hij of zij de prijzen uit aan de meest origineel verklede individu, duo en groep. Er wordt een all-inclusive prijs gehanteerd, zodat je kunt gaan, staan en dansen waar je wilt. All-inclusive betekend ook koffie/cake, drank, hapjes tijdens de avond en koffie/broodjes op het eind. Meer informatie is te vinden op de website www.piepeblaozers.nl.

 

Stem van Montferland.nl, datum 14-02-2014

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus