Prinsenbal, pronkzitting en carnaval bij ‘de Piepeblaozers’

Prinsenbal, pronkzitting en carnaval bij ‘de Piepeblaozers’

 

DIDAM/OUD-DIJK – Het Piepeblaozerscarnaval is al jaren het opwarmertje voor het grote carnaval. Dit jaar op zaterdag 14 februari en zoals altijd bij Partycentrum Plok in Oud-Dijk.

Het Piepeblaozerscarnaval heeft dit jaar zijn 38e opvoering. De eerste editie vond plaats in 1978. De naam Piepeblaozer is ontleend aan het feit dat de feestlocatie voor 1989 Café ‘de Stoompiep’ heette.

Piepeblaozers 2015 640x640Prinses Martine neemt volgende week zaterdag afscheid.

Op zaterdag 14 februari neemt eerst Prinses Martine afscheid. Daarna begint het grote gissen naar de nieuwe prins of prinses. De nieuwe prins(es) van 2015 is dan ook het grootst bewaarde geheim in Oud-Dijk in aanloop naar het carnaval. De Raod van (de h)Elf kan al wel prijs geven dat dit jaar de Prins(es) een echte geboren en getogen Old-Dieker/Diekse is.

Om ongeveer 21 uur wordt de nieuwe prins(es) bekend gemaakt. Hij of zij reikt daarna prijzen uit aan de meest origineel verklede individu, paar en groep. De Piepblaozers vieren prinsenbal, pronkzitting en carnaval in één avond, dus uniek. De muziek wordt verzorgd door DJ-Robert, die vorig jaar al garant stond voor een onvergetelijke feestavond.

Er wordt een all inclusive prijs gehanteerd. All inclusive betekend ook koffie/cake, drank, hapjes tijdens de avond en koffie/broodjes op het eind. Voor meer informatie en opgave voor de carnavalsavond kan de website www.piepeblaozers.nl worden geraadpleegd.

 

Stem van Montferland.nl, datum 05-02-2015

 

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus