200215 PrinsesRosalien Motto 700

Prinses Rosalien 1e

 

Doe as ik, heb schik

 

klik hier voor foto album

 

Wi'j slaon d’r vol op!

PIEPEBLAOZERS-CARNAVAL
Wi'j slaon d’r vol op!

“Poeh, wat was het gezellig” maar vooral “van wat een leuke Prinses” en “wat is die muziek goed”. Een kleine lezing van de aantal reacties die je opving tijdens het broodje met koffie aan het eind van de avond, beter gezegd vroeg in de ochtend. Het Piepeblaozers-Carnaval al jaren het opwarmertje voor het grote carnaval.

De nieuwe Prins of Prinses is altijd het grote gissen aan het begin van de avond. Dit jaar deden Martine Loeters en Gerard Loeters een stuk over hoe het vroeger en hoe het nu gaat, maar dan beter op een moderne manier gezegd. Uit deze leuke voordracht kwam uiteindelijk de nieuwe Prinses naar voren, Prinses Martine de Eerste.

2014RaodMetPrins

Foto: Prinses Martine 1 met de Raod van (de h)Elf

Saillant detail was dat de mede voordrager Gerard tot op het laatste moment niet wist wie de Prins(es) zou worden. Het embargo heeft stand gehouden tot het allerlaatste moment. Prinses Martine 1 is de tweede Prinses die de Piepeblaozers kent na Prinses José 1.

Als eerst werd de Proclamatie voor gelezen. Ook hierin werden weer Old-Diekse op de hak genomen, wi-j blaoze deur!!! Wi-j gaon Carnaval vieren onder ’t motto:

Wi'j slaon d’r vol op!

Een onderscheiding volgde voor Gerard Loeters d.m.v. de uitreiking van de RVS “Blaozers-Piep”. Kleine toelichting om niet met Eddie Reulink in aanvaring of problemen te komen, RVS = Roest Vast Staal.

Ook werden er nog prijzen uitgereikt aan de meest origineel verklede individu, paar en groep. Verder heeft DJ Robert er een fantastische avond van gemaakt. Zegt het voort zegt het voort. De Raod van (de h)Elf hoopt iedereen dan ook volgend jaar weer terug te zien bij Partycentrum Plok in Oud-Dijk. Zoals wi'j zegge in Old-Diek, griep de buurman of buurvrouw bi'j de kladde en nem um met volgend jaor.
 
Foto's Piepeblaozers-Carnaval, uitslagen Piepeblaozers-Carnaval en een foto reportage van het grootse Optocht in Diedeldam kun je allemaal terug vinden op de web-site www.piepeblaozers.nl.

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus